Tilaus ja toimitusehdot

Yleiset ehdot

Myynnissä olevat teokset ovat ostettavissa ilmoitettuun hintaan verkkokaupan kautta. 
Jurva Art House perii myyjältä 20 % välityspalkkion. Näitä sopimusehtoja sovelletaan kauppiaan ja asiakkaan välisessä kauppasuhteessa.  Jurva Art House:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka löytyvät tältä sivulta.

Jurva Art House ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä tarkoitetaan ennalta arvaamatonta tilauksen toimituksen muutosta, johon kauppias ei voi vaikuttaa. Kauppias on velvollinen ilmoittamaan ylivoimaisesta esteestä asiakkaalleen.

Kumpan Ab

Verkkokauppaa hallinoi ja ylläpitää yritys nimeltä Kumpan Ab.
Kumpan Ab omistaa ja hallinnoi Jurva Art Housea, jonka tiloissa Jurvan Taito ry toimii. 
Y-tunnus: 3117059-8

Asiakkuussuhde

Asiakkaalla on tilauksen yhteydessä velvollisuus toimittaa yhteystiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.
Asiakkaan tiedot tallennetaan Jurva Art House:n asiakasrekistereihin ja niitä käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. Tietojanne saavat käsitellä verkkokaupan ylläpito ja tiedonkäsittelijät. Lue lisää tietosuojasta.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy 24% arvonlisäveroa.

Maksutavat

Yksityisasiakkaat ja yritysasiakkaat voivat maksaa tilauksensa ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla.

Maksuvelvollisuus

Tilaamalla verkkokaupasta hyväksyt tilauksen maksuvelvollisuuden.

Toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. 

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet pääsääntöisesti lähimpään noutopisteeseen, tai isommat laitteet kappaletavarakuljetuksella ilmoitettuun osoitteeseen mahdollisimman pian. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Toimitamme tilauksia toistaiseksi vain Suomeen.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Tilattujen tuotteiden palautus on aina maksullista. Ennen palautusta ole yhteydessä meihin sähköpostitse myynti@arthousejurva.fi.

Paytrail

Palautukset tehdään aina sille tilille, jolta maksu on alun perin suoritettu.

Maksuehdot

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Peruuttaminen

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä peruuttamislomakkeella tai muutoin, viimeistään 14 päivän kuluttua. Ilmoituksen voi tehdä myös vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla tai palautettavan tavaran mukana toimitettavalla ilmoituksella.
Ilmoitamme peruutuksen vastaanotosta viipymättä, esimerkiksi sähköpostilla, peruutusilmoituksen saapuessa.

Takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

Tuotevirheen korjaaminen

Otathan mahdollisissa reklamaatioissa yhteyttä joko soittamalla 0400542978 tai sähköpostitse myynti@arthousejurva.fi. Jos toimitettu tuote on vioittunut, otathan yhteyttä, niin sovitaan tuotteen palautuksesta. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle. Maksut saamme palautettua ilman tilinumeroa maksutavoista riippumatta.